tiistai 2. maaliskuuta 2010

Pohjapiirustukset

Mökin laajennus on pyrähtänyt hyvään vauhtiin. Mitään talviasuttavaa huvilaa ei ole järkeä rakentaa, joten mökkiä on päätetty hieman vain laajentaa, kuten edellä jo todettiin. Pohjakuvaa on suunniteltu ja lähtötilannehan mökillä on seuraavanlainen:

Eli pieni tupa jossa keittosyvennys. Historian havinaa on se että mökin keittiön tilalla oli joskus nukkumapaikka. Laajennuksessa tämä nukkumapaikka on tarkoitus ottaa uudelleen käyttöön. Mökki on rakennettu 1970-luvulla ja on lähes alkuperäiskuntoinen, toki kunnossa pidetty. Sauna on vastikään remontoitu eikä siihen ole tarkoitus koskea.

Mökkiä laajennetaan terassille sekä kuvasta oikealle muutamia metrejä jolloin pinta-alaksi tulee noin 80m2 seuraavan kuvan mukaisesti:

Järvi on kuvassa alhaalla, johon tulee myös koko mökin levyinen ja noin 2,5m syvä terassi. Kuvasta on poistettu myös vanha avotakka, josta on myöhemmin tehty umpitakka. Takan tilalle tulee tällä hetkellä keittosyvennyksessä oleva pellettitakka. Mökissä tulee olemaan kantovesi tiukkojen vesimääräysten vuoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti