perjantai 4. kesäkuuta 2010

Lattian väri

Niinhän siinä sitten kävi. Ensin eräässä rautakaupassa suositeltiin lattian vahaamista, sen piti olla helppo homma, pensselillä vain sävytetty vaha pintaan ja that's it. Eipä se taas käynytkään niinkuin elokuvissa, vaan tuo on semmoinen useamman viikon prosessi useine erilaisine purkkeineen ja purnukoineen ja kun sitä pääsee vain viikonloppuisin askartelemaan ja käsittely pitää uusia 6kk välein niin ei tule mitään. Eli unohdettiin koko roska.

Menin kaverin luokse kyselemään Sisustus Laukkaseen vähän vinkkejä että miten se oikeasti kannattaa tehdä, jos tahdotaan se mahdollisimman helposti ja huoltovapaasti toteuttaa. Muutama hyvä vaihtoehto tulikin esille joista itse päädyimme lattian maalaukseen. Onneksi "Mazulta" saa asiantuntevat ohjeet:

http://www.sisustuslaukkanen.fi/

Nyt pitäisi vielä päättää väri. Esille tuli muutama eri vaihtoehto, joista nousi esille harmaa ja punainen. Ohessa kuva parista eri vaihtoehdosta:Itse kallistuisin noista vaihtoehdoista harmaaseen, varsinkin kun huomioidaan esimerkiksi mökkiin tulevat siniset sisustusvärit, vaikkapa sohvat. Mietitään kuitenkin vielä mikä olisi hyvä väri. Seiniin otimmekin jo pohjamaalit ja pari pensseliä mukaan, viikonloppuna pääsee tekemään lattian loppuun ja perään sitten väliseinät paikoilleen. Sitten homma jatkuukin maalaamisella, hiomisella ja keittiön kasauksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti