maanantai 14. kesäkuuta 2010

Maalausta ja slammausta + jotain aivan muuta

Aloiteltiin maalausurakka pintamaalauksen osalta. Homma lähtikin etenemään sutjakkaammin kuin oletin ja puolet saatiin maalattua, vaikka jouduin lähtemään jo 18:00 hoitamaan oksennustautisia ipanoita.

Huomasimme kuitenkin sattuneen vahingon. Varoitin appiukkoa Osmo Colorista, koska olen oppinut kantapään kautta että se tökötti SOTKEE!!! Sotkin itse aikoinaan yhden kylpyhuoneen seinät sillä vahalla. No meidän eräs apupoika onnistui kuitenkin vahatessaan sotkemaan suuren osan katosta vahalla:


Kieltämättä ottaa hieman päähän, muuten remppa on onnistunut lähestulkoon täydellisesti:

Mutta eipä tuolle mitään mahda. Toivotaan että saamme rapsuteltua nuo pisarat huomaamattomiin... Pitää käydä ostamassa semmoinen keraamisen lieden puhdistusterä ja sillä varovasti rapsutella noita pois.

Slammattiin hormi:


Tehtiin siihen tommonen kuvio ihan lattiaharjalla:


Tuo pitäisi maalata johonkin sävyyn, itse veikkaisin tummanruskeaa tai tummanharmaata, pitää vielä funtsia tuota hieman.

Maalauksesta ei tarvinnut ottaa kuvia. Tällä viikolla on hyvät saumat saada seinät pintamaaliin jotta viikonloppuna päästään tekemään lattia. Sitten homma onkin listoitusta ja kiintokalusteita vaille valmis. Sisätilojen osalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti