torstai 10. kesäkuuta 2010

Panelointia ja villoitusta

Tänään olikin vuorossa pystypanelien asennusta sekä väliseinävillojen laittaminen paikoilleen. Menin mökille niin siellähän oltiinkin jo työn touhussa täysin ja yksi seinä oli villoitettu + paneloitu molemmin puolin. Ehdin hyvin kuitenkin mukaan hommaan:


Tässä vessa +makuuhuone joka villoitettu ja osin paneloitukin. Villat ovat pelkästään äänieristystarkoituksessa laitettu. Huomaa vessan yhdessä seinässä kertopuita vaakasuuntaisesti wc-kaapistojen kiinnitystä varten:


Ruuttasin Gyprocin vessan seinään kiinni. Tuohon tulee samaa raitatapettia kuin eteiseen:


Ja osan eteisen seinästä levytin myös, tuossa pitää vielä tehdä hieman sähköhommia huomenna, joten kokonaan ei voinut vielä levyttää tuota seinää:

Sähköhommat ja tuo rasia tuli vähän mokattua, tuo johto unohtui laittaa lattianrajaan, sehän on lämpöpatteria varten. Nyt joutui pistämään jakorasian keskelle seinää, onneksi oven taakse ja vetää sitten oikealta väliseinän kautta kaapelit lattianrajaan patteria varten. Ei onneksi mitään suurempaa mokaa kuitenkaan, jos yhtä naulalla lävistettyä kaapelia ei lasketa. Tuon sähkömies tarkistaa huomenna että mitä sille tehdään.

Makuuhuone alkaakin olla maalausta vaille valmis. Tuohon olisi voinut miettiä jotain erikoisempaa seinää yhdeksi seinäksi, mutta se vähän niinkuin jäi ja unohtui kaikessa kiireessä. No pitää sisustaa tuota sitten tekstiileillä.


Semmoista tänään, korjasin ja tiukensin hieman aikataulua, olemme pysyneet siinä hienosti. Tuollainen omastakin leipätyöstä tuttu projektisuunnitelma olisi pitänyt tehdä ihan ensimmäiseksi. Toimii ja helpottaa hommia niin IT-alalla kuin vasarahommissakin kesämökillä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti